Electric

  • Suntem o companie dinamica ce asigura inchirierea de utilaje pentru constructii industriale si civile, mereu cu un pas in fata altor firme datorita seriozitatii si promptitudinii de care dam dovada, datorita preturilor mici, precum si utilajelor bine intretinute si autorizate ISCIR. Venim in sprijinul dumneavoastra cu oferta noastra de nerefuzat pentru inchiriere de stivuitor electric 1 tona potrivit pentru orice activitate in interiorul halelor / fabricilor / depozitelor, pentru lucrari de manipulare sau incarcare - descarcare. Stivuitor diesel 1 tona solutia optima pentru lucrari in depozite, fabrici, curti, magazine, showroom datorita sistemului de propulsie cu un impact minim asupra mediului inconjurator, reuseste sa rezolve cele mai complicate sarcini cu emisii minime de zgomot. Activitatea noastra in domeniul inchirierilor de utilaje dureaza de peste zece ani, timp in care am invatat sa fim competitivi datorita concurentei si am invatat ca recomandarile pe care le - am facut catre beneficiarii nostri au avut rezultate benefice, de aceea ne permitem acum sa va facem cunoscuta oferta noastra de inchiriere stivuitor electric 1 tona, completand cu mentiunea ca avem cele mai bune preturi dupa piata.
  • Optimizat pentru un consum redus de energie si emisie redusa de zgomot, stivuitor electric 2 tone util pentru lucrul la interior in spatii inguste, cu performante de deplasare si dinamica extreme de ridicate chiar si pe teren accidentat sau la deplasarea in panta, asigura o capacitate crescuta de transfer a marfurilor, utilaj ideal pentru activitati in conditii de maxima siguranta asigurand confort si functionalitate. Deoarece intelegem ca raportul calitate / pret este important pentru beneficiarii nostri, ofertele noastre sunt variate si imbunatatite zi de zi, astfel ca firma noastra de inchirieri utilaje pentru lucrul / transportul la inaltime a persoanelor / materialelor reprezinta solutia perfecta pentru a va asigura utilajul necesar si adaptat nevoilor dumneavoastra. Stivuitor electric 2 tone dotat in standard cu servodirectie, translatie laterala a furcilor, girofar, avertizor sonor pentru mers inapoi, roti pline superelastice Solideal, check panel cu monitorizarea tuturor functiilor si avertizare pentru efectuarea reviziilor. Rezistam si ne dezvoltam in acest domeniu de activitate, datorita flexibilitatii de care dam dovada si pragmatismului cu care tratam fiecare cerere / cerinta sau problema aparuta si incercam continuu sa asiguram o buna colaborare si pe termen lung cu beneficiarii serviciilor noastre. Pentru cei interesati de inchiriere stivuitor electric 2 tone, oferim posibilitatea de a alege ce – i mai bun doar apelandu – ne telefonic sau online, iar noi ne vom ocupa sa va prezentam oferta noastra personalizata lucrarii dumneavoastra.
  • Stivuitor electric 3 tone reprezintă soluţia optimă nu numai pentru lucrul în hale, utilajul dovedind valoare si la lucrul in aer liber, datorită sistemului de propulsie cu un impact minim asupra mediului înconjurător, reuseste sa rezolve cele mai complicate sarcini cu emisii minime de zgomot. Suntem constienti ca aveti nevoie de cele mai bune utilaje pentru bunul mers al afacerii dumneavoastra si de aceea am creat site – ul nostru dedicat celor ce vor solutii optime la cele mai mici preturi, cele mai bune si mai ieftine stivuitoare diesel si electrice, asadar pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra si nu ezitati sa ne contactati. Ideal pentru manipularea incarcaturilor stivuitor electric 3 tone, util in spatii inguste datorita dimenisunilor reduse precum depozite, pentru transportarea / ridicarea marfurilor, materialelor la inaltimi inaccesibile omului si in spatii unde zgomotul si emisiile trebuiesc reduse la minim. Puterea, fiabilitatea si rentabilitatea transforma acest stivuitor electric 3 tone intr – un colaborator la care cu greu se mai poate renunta.
  • Pentru ca lucrul sa devina mai usor si sa se desfasoare conform planurilor, oferim pentru inchiriere stivuitor electric 4 tone, util la interior, dar si la exterior, fiind echipat cu motoare electrice in curent continuu, avand control electronic al tractiunii / ridicarii si recuperarea energiei pe perioada de franare, asadar reprezinta utilajul perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. Suntem o firma ce activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale de peste zece ani, indeplinind cu succes criterii de calitate si promptitudine la cele mai mici preturi. Stivuitor electric 4 tone utilaj robust ce este lipsit de emisii inauntru si afara, poate fi un mijloc de transport eficient chiar si in medii umede si cu praf, este extrem de compact si usor manevrabil, devenind indispensabil in spatii medii / mari unde este necesara manipularea marfurilor, materialelor, pe culoare sau sus pe rafturi in hale si depozite, la inaltimi neaccesibile omului. Pentru inchiriere utilaje diesel sau electrice, pentru interior sau exterior, necesare in constructii sau pentru intretinere, la reparatii sau activitati industriale, civile si comerciale, suntem la dispozitia dumneavoastra, oricand si oriunde in Romania, sperand intr – o colaboarare serioasa si de durata. Pentru a profita de o super oferta la inchiriere de stivuitor electric 4 tone nu va ramane decat sa ne contactati accesand site – ul nostru dedicat tuturor beneficiarilor doritori de preturi mici si calitate ireprosabila.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top